sunnuntai 15. toukokuuta 2016

SITKA Gear kiertue Porissa, Salossa, Vantaalla, Lahdessa ja Lielahdessa!


SITKA Gear on johtava yhdysvaltalainen metsästysasujen ja -varusteiden valmistaja, joka on tunnettu teknisesti edistyksellisistä pukeutumisratkaisuista vaativiin sää- ja maasto-olosuhteisiin. Yrityksen toimintafilosofiaan kuuluu voimakas sitoutuminen vastuullisen metsästysharrastuksen kehittämiseen, kaikille tasa-arvoisten metsästysmahdollisuuksien turvaamiseen sekä luonnon ja eläimistön elinolosuhteiden säilymiseen. SITKA Gear on GORE-TEX:in kokonaan omistama yritys ja ainoa GORE-TEX:in oma vaatetuotemerkki.


Esittelemme tulevaa SITKA Gear mallistoa ja teemme ennakkomyyntiä SITKA Gear-kiertueella. Kiertue on tällä viikolla Porissa 17.5. , Salossa 18.5., Vantaalla 19.5., Lahdessa 20.5. ja Tampereella Lielahdessa 20.5. ! Tervetuloa!
- Suomi on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista metsästyksen markkina-alueista Euroopassa. Olosuhteet ovat vaativat, harrastajien määrä on korkea ja metsästyskulttuuri on vastuuntuntoista. Mikä tärkeintä, metsästys on harrastuksena aidosti kaikkien ulottuvilla – kynnys metsästyksen aloittamiseen on Suomessa alhaisempi kuin ehkä missään muualla, sanoo SITKA Gear Euroopan myyntipäällikkö Dan Hyllested.
- Erätukku on SITKA Gearille paras yhteistyökumppani Suomessa. Yritys on aidosti valtakunnallinen toimija ja sillä on valmiit hyvät suhteet suomalaisiin metsästäjiin, sanoo Hyllested.
SITKA Gearin metsästysasut lanseerataan Suomessa valtakunnallisesti elo–syyskuussa 2016. Tarjolle tulee laaja valikoima SITKA Gearin teknisiä metsästysasuja sekä varusteita.
-  Olemme otettuja siitä, että pääsemme aloittamaan yhteistyön SITKA Gearin kanssa. Gore omistajana takaa, että SITKA Gearin tuotteiden teknologiat ovat viimeisintä uutta. Mielestämme SITKA Gearin tuotteet tuovat merkittävän laajennuksen Suomessa tarjolla olevaan metsästystuotevalikoimaan. Kun asut ja varusteet ovat tarjolla suomalaisissa kaupoissa, niiden ostaminen ja kokeileminen on helppoa kaikille metsästäjille ja luonnossa liikkujille, sanoo Erätukun toimitusjohtaja Markku Lampela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti