tiistai 23. helmikuuta 2016

5 hyvää syytä lähteä ulos ja aurinkoisille keväthangille!

Aurinkoisia päiviä on jo nähty! Tässäpä 5 hyvää syytä lähteä ulos ja aurinkoisille keväthangille vaikkapa kävellen, hiihtäen tai lumikenkäillen!


1) Saat elämyksiä
Ulkoilu voi olla hikoilua, yhdessä oloa, kilpailua, paineiden purkamista ja nautiskelua. Ulkoilu tarjoaa elämyksiä, kokemuksia ja tunteita sekä purkaa stressiä.
2) Kehität kuntoasi
Kuntoa kohottavan liikunnan on oltava säännöllistä, nousujohteista ja oikein rytmitettyä. Liikunnan ei kuitenkaan tarvitse olla tavoitteellista. Liikkuminen omaksi iloksi ilman varsinaisia suorituspaineita on rentouttavaa ja virkistävää.
3) Parannat terveyttäsi
Liikunnan vaikutus terveyteen on kiistaton. Liikunta ehkäisee ylipainoa, laskee kolesterolitasoja, tehostaa verenkiertoa, vahvistaa luita ja lihaksistoa. Liikunta laskee verenpainetta ja parantaa jaksamista sekä työkykyä.
4) Nautit luonnosta
Liikkumalla on helppo tutustua luontoon. Luonto on monelle ulkoilijalle todellinen henkireikä, jossa liikkumalla mieli ja keho virkistyvät.
5) Ulkoilu perheen kanssa on hauskaa
Liikunta ja ulkoilu ovat usein sosiaalista yhdessäoloa. Liikuntahetket ystävien sekä perheen kesken tuovat iloa arkeen. Liikunta on lapsille ja nuorille erityisen tärkeää. Liikunnallinen esimerkki kantaa aikuisikään saakka.
Ihanan aurinkoisen kuvan on lähettänyt asiakkaamme kuvakilpailuumme 😍🐶👍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti